O podjetju

Na tisoče opravljenih naročil, na milijone prevoženih kilometrov

Smo prevozno podjetje z več kot dvajsetletno tradicijo mednarodnih in domačih prevozov. Skozi čas se je podjetje, ki se od leta 2015 imenuje TRAMPUŽ TRANSPORT D.O.O., vztrajno razvijalo in raslo. Z rastjo pa se je povečeval tudi vozni park – trenutno upravljamo s 30 vlečnimi vozili, 25 polpriklopniki, in 1 tovornim vozilom – kombijem. Ker verjamemo, da z vsakim izvedenim naročilom in vsakim prevoženim kilometrom pridobivamo dragocene izkušnje, se veselimo novih in uspešnih poslovnih poti.

Prevažamo strokovno in zanesljivo

Prevoze opravljamo po Italiji, vse do Sardinije in Sicilije, Avstriji, Slovaški, Češki, Hrvaški in Madžarski, obenem pa poskrbimo tudi za organizacijo prevozov v Srbijo, Francijo in Nemčijo. Smo strokovnjaki za prevoz specialnega železa, predvsem težkih jeklenih kolutov do teže 26 ton, gradbenega materiala, lesa in druge vrste blaga, prevažamo pa tudi prehrano v specializiranih polpriklopnikih.

Razvijamo se skupaj z zaposlenimi in poslovnimi partnerji

Skupaj z rastjo obsega poslovanja je raslo tudi število zaposlenih v podjetju, ki jih je danes 24.

Sodelujemo z večjimi trgovskimi in logističnimi podjetji tako v Sloveniji kot v tujini. Za večino poslov ima sklenjene dolgoročne pogodbe, katere so rezultat večletnega sodelovanja in kvalitetno opravljenih storitev podjetja.

 
Naloži zemljevid